f SITI CNT LIFE STORY: GAMBIT bila nak abes cerita ? type='image/x-icon'/>

DEAR FOLLOWER

Monday, June 6, 2011

GAMBIT bila nak abes cerita ?

assalammualaikum semua , hai , reader semua . 
korang tahu tak pasal kes GAMBIT bermulut tutt tuh ? kee , korang tak kenal GAMBIT SAIFULLAH ? hais , MAMAT TAK HEMSEM tuh ? xkan xkenal kut . tapi tak terkejut kalo ada orang yang tak kenal dia . aku tanya kawan aku yang stay kat KL . dia pon x kenal mamat nih , BTW , aku pon tak kenal dia sampai aku tengok gambar . * aku x minat dia pon *


GS (gambit saifullah ) sampai memaki dan menyatakan bahawa blogger-blogger di Malaysia adalah anjing yang menyalak .. HAH ! , korang ada terasa panas x kat hati korang ? aihh , time nih kan . aku still tak rasa apa-apa lagi sebab MUNGKIN DIA TERLEPAS CAKAP , or mungkin time tuh dia benggang ngan sorang blogger nih sebab kutuk dia or else . tapi , bila ayat-ayat dia seperti bawah nih .. memang tak boleh ditahan lagi kemarahan .





ayat dia tuh BEST KAN ? terbaekkkk , xsedar agaknya bahawa dia artis . MENJADI PEMERHATIAN RAMAI . dan , yang penting . MUDAH DICOP SEBAGAI ARTIS BERMASALAH . perh . banyak beb , PAGE2 yang berunsur anti ngan dia nih .. 

semua tak puas hati sebab , 

1) vedio dia yang separuh lucah( tak bek untuk ditonton )
2)SETIAP PERCAKAPAN DIA KEPADA BLOGGER
3) SIKAP DIA YANG EGO~

banyak jugak blog yang menceritakan pasal MASALAH nih . erm , ntah lah . bila nak abes aku tak tahu . yang aku tahu , aku xsuka artis nih . dan dia XHENSEM  
Photobucket







sorry lah kepada ''peminat GS '' sebab aku bukan peminat GS .

# aku rasa baek aku tido Photobucketdari aku pening2 pasal dia . X LUT PON~


SILA TINGGALKAN JEJAK ANDA DAN TERIMA KASIH KERANA MENBACA

2 comments:

  1. TERBAEK PUNYA AYAT ~

    ReplyDelete
  2. * ayat gambit lah
    SEMUA BLOGGER DI MALAYSIA ANJING ?
    TERBAEKKK WOKKK

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...