f SITI CNT LIFE STORY: Latif Ibrahim meninggal dunia type='image/x-icon'/>

DEAR FOLLOWER

Monday, February 20, 2012

Latif Ibrahim meninggal dunia

assalammualaikum guy dan selamat petang/malam ... 

harini aku x pergi sekolah sebab demam. makkata esok takyah pergi sekolah sebab badan still panas ( suam-suam ) tapi aku xnak banyak hari xdatang sekolah . nati banyak tinggal . dah la esok ada FIZIK . subjek yg paling aku lemah . 

Al-Fatihah buat Allahyarham Latiff Ibrahim yang meninggal dunia pada jam 6petang tadi akibat serangan sakit jantung . Allahyarham menghembuskan nafas terakhir di samping keluarga yang tercinta . jenazah beliau dibawa pulang ke rumahnya di AU3 , keramat dan jenazah beliau telah dikebumikan malam isnin ( harini ) . 

Selain menghidap Sakit Jantung , beliau juga menghidapi penyakit Kencing Manis dan sakit Paru Paru . beliau telah dimasukkan keHospital IJN setelah muntah muntah sabtu lepas . 

Allahyarham Latiff Ibrahim  juga seorang penyanyi , pelakon . beliau telah menbintangi 15 buah filem . lakonan terakhir ialah dalam cerita 4 madu , arahn A.Razak  . Lagu allahyarham yang paling aku minat ialah DENDANG PERANTAU . suka sangat dengar lagu ni bila pagi pagi raya . buat keluarga arwah , banyakbanyak bersabar dan semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman . bagi mereka yang mengenali arwah . semoga kita samasama memaafkan arwahum andai pernah dia melakukan kesilapan pada diri kita selama arwah masih hidup . 

% teringat kat arwah makmok . sumpahrendu sangat kat arwah makmok :'(

SILA TINGGALKAN JEJAK ANDA DAN TERIMA KASIH KERANA MENBACA

0 BERBICARA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...