f SITI CNT LIFE STORY: aku meminati BETO KUSYAIRY !! type='image/x-icon'/>

DEAR FOLLOWER

Thursday, March 3, 2011

aku meminati BETO KUSYAIRY !!

assalammualaikum korang !! ,
korang kenal x beto kusyary ?
aku da taye ramai member aku , ko kenl BETO KUSYAIRY x ? DIEORG BOLEH CKP X ?
OMG !!


em , xtengok GENG SURAU keh ? o other cerita yg beliau lakonkan ? ishhh ... maybe korang xtaw nma dia , tapi bile tgk muka . mesti ko kenl ye x ?


* kenal x ? *

aku mula mencintai beliau (MENCINTAI LAKONAN BELIAU)[ JGN SLH PAHAM!] masa tgk certa GENG SURAU , yeayyy ... aku akui , certa tu MMG BEST , sape2 yg xpernh tgk , harp ditonton lah , wlaupun stengah jam , tapi MEMAMG BEST !


aku mmg suka beliau , aku suka tgk muka beliau yg comel2 .. BHAHAHAHA , TAPI2 . DIA SUDA KAWEN OKEHHH !! 

* comel gile arhh, mesty beto kusyairy ni ROMANTIK kan? *
bhahahahahahah !

isteri beliau ,tirsha ckp kat blog  , yg kusyairy ni suka kucing ,xsuka mkn kat mamk , suka coklat..ahhaha , aku baru taw ..hehehehe , sama lah ngan aku , suka kucing , x suka coklat


erm , kalo tgk blog arhive wife beliau , dalm 2008 dia kawen kalo xsilap .. maksudnya dah 3TAHUN MARRIED ! waaahh , alhamdulilahh

CAM MANE AKU TAW BLOG WIFE BETO KUSYAIRY ?

hahahaha , aku pon xsgka aku jumpa blog dia.. well , aku tadi memg search BETO KUSYAIRY WITH FAMILY , xjumpa , search lagi BETO KUSYAIRY DAN KELUARGA , xjumpa !!! ohhhhh , so smpailahh aku terjumpa blog wife dia ... , AKHIRNYA AKU JUMPA JUGA .. ALHAMDULILAH !!






PERKARA TAMBAHAN +++

1) kalo korang nk follow blog wife dia :http://pinkbyarcht.blogspot.com
2) kalo ade masa aku cri gmbr ank dia pulak ! mesty comell kan ? yelah , papanya comel  pastu mak dia .. alahai , PUTIHH !!! tapi weyh , klo aku ade masa lah , klo x .. xdelah tuh , pepepon comen lah igtkn aku
3) aku doa kan BETO KUSYAIRY dan  isterinya BAHGIA TILL END ... amin2 !!!!!!!!

4) tu je lah kutt , so , jumpa kat post seterusnya nati insyaAllah .. 


*sweetie mr and mrs kusyairy*


SILA TINGGALKAN JEJAK ANDA DAN TERIMA KASIH KERANA MENBACA

19 comments:

  1. sy pon minat beliau! sgt comel. ;p

    ReplyDelete
  2. comel..tgerak at nk taw die dah kwen ke x..ni page 1st dpt taw die dah kwen.thanxxx...huhu..patah at..tp x pe..we support dri blkng an..beto yg cumel...tgok juvana x???comel an bile die jd cikgu tegas n garang..luv beto..

    ReplyDelete
  3. Saya pun minat dia jugak!! Walaupun muka biasa2 je, tp lakonan dia bagus n mantap! first tgk dia belakon dia jadi doktor dlm cite Waris, cite hantu yg emelda rosmila, umi aida, fizz fairuz blakon tu... masa tu tataw siapa nama dia, tp skrg dah taw. hehe :D

    ReplyDelete
  4. saya juga sangat sukakan lakonan dia. muka tak bersalah dan berlagaknya dalam juvana! buat sakit ati je cikgu zakiah, hahahaha

    ReplyDelete
  5. lakonan beliau sgt bgos...sye sgt2 skekn lakonan beliau

    ReplyDelete
  6. aku pun suka dia.first time jatuh cinta dengan lakonan dia masa die berlakun dalam Waris tu.tension gila bila watak dia mati kene bunuh dalam cerita tu. lakonan bersahaja. tapi tension jugak la bila tau dia dah kawin.hahahaha.good luck beto.

    ReplyDelete
  7. hahahaha , hope one day dia dapat menang dalam anugeah bintang popular lah . HEHEHE , undi2 . ! <3

    ReplyDelete
  8. hiii ct. tisha, beto n sy study bersama d uitm in 1998 amik hotel mgt. beto mmg cool. tp dia blom ada baby lg la

    ReplyDelete
  9. oh ya ? mungkin xda rezeki lagi . tapi xpe , kita doakan mereka oneday dapat anak yang tomel2 macam mama dan papa dia . BTW , teng for the information .
    :D

    ReplyDelete
  10. HEHEHEH......kalo nk tau saya pown minat ngan BETO!!!...dye best an....saya suka dye coz dye mmg power r berlakon n saya minat kat dye pon sbub muka dye sama ngan mamat yg saya sgt admire ..hhehehe..

    ReplyDelete
  11. BETO cool...ada tgk telemovie "URI" ? pasti jatuh cinta dgn watak yg dia bawa....all the best Beto !

    ReplyDelete
  12. excited tengok lakonan betoo. keep it up !

    ReplyDelete
  13. sya bru tngok geng surau..mula tertarik tu tym episod ustaz dahlan "steady aku!!" haha! lawak giler smpai gelak guling2..sya kenal beto msa dia jd cikgu yg sinis kt Juvana ^^..sya suka cra dia ckp..walupun sinis tp cool..tym kt geng surau bru la ada minat skit kt abg beto ni...tu pun sbb suka tngok muka dia bla confuse+blur,tahan geram,gelak etc....ble search psal abg beto ni..tekejut jgk sbb bru tau dia ni dh kawen..hehe..

    ReplyDelete
  14. aku peminat no 1 dia. hha ;P
    best giler tengok beto berlakon ;)

    ReplyDelete
  15. beto kusyairi memang seseorang yg berbakat..suka lakonan beliau dan suka lontaran skrip beliau..dulu sy x kenal sgt beto kusyairi..ttp sy kerap kali tgk lakonan beliau..dn menjadikn sy ingin mencari siapakah nama beliau.. beliau aktor terbaik...
    sy suka lakonanya terbaik beliau jujur aku dayus, kashaf imani dn wasiat...:)

    ReplyDelete
  16. 1st tgk dia dlm istanbul aku datang..n terus memiati lakonan selamba n cool

    ReplyDelete
  17. Beto beto beto i luv him hehe. Setiap watak yg dia bwk pasti ada kelainan tu yg very d special n beto satu2nya actor yg berjaya bwk watak remaja umo 15,16 thn dgn berkesan dlm telmv rosli dhobi (aku mesti nangis bl tgk citer ni huhuhu)pdhal umo dia dah 30an ni mesti sbb muka dia yg comelll giler keanak2an tu kan. Apa2pun smga 1 hr nnti beto akan menang best actor...luv u so mch beto kusyairy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...