f SITI CNT LIFE STORY: notis CUT OFF type='image/x-icon'/>

DEAR FOLLOWER

Tuesday, July 19, 2011

notis CUT OFF

assalammualaikum korang dan dan dan , salam rendu kepada semua orang yang suka blog ini . 


okeh , ini adalah entry aku selepas berbulan xupdate . sorry guy . hari berganti hari , xsangka ada beberapa bloger SUDI FOLLOW AKU yg dah lama tak diupdate nih . peningakatan yang POSITIF . orait , aku nak kasi tahu korang yang 

aku clash  dengan blogger sampai bulan NOVEMBER 
BUKAN BERHENTI OK !

kenapa ?
because tmetable aku betul betul fixed lah ! aigooo ~ 
accuatly , you know 8 OGOS nanti AKU BAKAL MENDUDUKI PERCUBAAN PMR 2011  dan dan , 4/11/11 nanti AKU BAKAL MENDUDUKI PMR . yeah ~ 

SORRY MY DEAR ,

banyak jugak event2 yang terlepas aku nak cerita , sorry ~ , 

but i promise , 
after the important exam abes , balik sekola aku akan tulis banyak sampai korang muntah2 baca okeh ?


korang boleh dengar lagu lagu DARI RADIO ERA FM dalam blog aku , sambil2 tgk korang punya pesbukk tuh ^_^

that my group , JOM CONTACT AKU MELALUI GROUP 

HAA , nih page aku , JANGAN LUPA LIKE OKEH ?







SILA TINGGALKAN JEJAK ANDA DAN TERIMA KASIH KERANA MENBACA

4 comments:

  1. alaaaaaaaaaaaa
    hmmm okay okay .
    all the best yer :)

    ReplyDelete
  2. owh mesti sunyi
    group dkt fb tu ;(
    PEPUN GUDLUCK K.
    nt jangan la lupa tgok siapa pmenang giveaway kpop contest.
    mna tahu dia dpt ke..
    ok
    pmenang akn diumumkan dlm minggu ni jugak.. mlm khamis. Insyallaah

    ReplyDelete
  3. kalau x masa, mudah ja. jemput guest blogger
    gd luck

    ReplyDelete
  4. owh..good luck exam pmr k..target berapa A??

    salam ramadhan,,saya follow sini
    dari 100 crew reborn..

    jom ziarah blog saya http://saveq.blogspot.com/2011/08/7-info-minda.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...